Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Tijdens de dagworskhop maak je kennis met het innerlijk kind in je. Het innerlijke kind dat de pijn draagt uit je verleden, heeft jouw liefde nodig om de pijn van het verleden los te laten. Zodat de patronen uit je vroege jeugd doorbroken kunnen worden. Patronen die in  je vroege jeugd nuttig waren, kunnen je in het heden en in de toekomst belemmeren. 

Door middel van visualisatie, opstellingen met het innerlijke kind, en bijpassende systemische oefeningen gaan deelnemers thema's, patronen (h)erkennen. Patronen die in je (vroege) jeugd nuttig waren maar je in het heden enorm kunnen belemmeren kunnen hiermee doorbroken worden. 

De kosten bedragen 65,-  

Data

30.11.2019 10.00-17.00 uur

18.01.2020 10.00-17.00 uur

Aanmelding kan via het contactformulier op de website.

Contact

Koop hier je tickets!