Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Referenties Workshops en Opstellingen

Workshop innerlijk kind heb ik als waardevol ervaren
Ik werd geconfronteerd werd met oude pijn die pijn aangaan heeft mij veel gebracht. Het traject dat ik daarna gestart ben heeft mij veel gebracht, ik ben intensief aan de slag gegaan met het innerlijk kind. Dat heeft zoveel bij mij los gemaakt en mij op een positieve manier verder gebracht. Ik kan mijzelf nu verbinden met mijn eigen pijn en de mensen om mij heen. Ik raad dit iedereen aan.

Lizet


Gera is een kei op haar vakgebied, ik heb meerdere opstellingen (ook bij anderen) bijgewoond als inbrenger van een vraag maar ook als representant. Mijn voorkeur gaat uit naar Gera. Zij voelt precies aan, wat nodig is, bijzonder om te zien hoe ze werkt. Zo energiek als ze is, zoveel rust en kalmte heeft ze als begeleider. Heel prettig. Ze heeft oog voor iedereen in het veld.

Liesbeth

Zaterdag 2 november een workshop mogen bijwonen van Gera. Wat was het voor mij waardevol! Ik heb tijdens mijn opstelling mooie nieuwe inzichten mogen ontdekken.

Naomi

Tijdens de workshop familieopstellingen heb ik heel veel waardevolle inzichten gekregen, die mij echt verder hebben geholpen. 

Christine

Ik heb de opstelling als inbrenger van een vraag gedaan en vond het heel erg waardevol. Ik heb eindelijk een drempel kunnen nemen, die ik al lang bij me droeg. Nu voel ik me vrij, de kracht stroomt en ik merk dat ik van binnen rustiger ben en meer op mezelf vertrouw, of beter gezegd: de dingen nu makkelijker gaan. Gera neemt vooraf de tijd tijdens het intakegesprek en zo nodig is er ook een gesprek na de opstelling. Ze zorgt ervoor, dat je je helemaal veilig voelt. Ze is enorm toegewijd en tijdens de  opstelling begeleid ze je uitstekend. Ze heeft een enorme schat aan kennis en empathie, is rustig en gevoelig. Kortom, Gera is een topper.

 

Ingmar

Ik heb meerder opstellingen meegemaakt bij Gera. En ik kan zeggen dat ik op alle plekken waar ik mocht staan in een opstelling mezelf kon verbinden met een stuk in mij dat ik steeds heb afgewezen. Ik voel me vrij en meer in verbinding met de mensen om mij heen. 

Meyra

De workshop familieopstellingen en innerlijk kind heb ik als zeer waardevol en bijzonder ervaren. Ik was niet bekend met familieopstellingen inmiddels heb ik meerdere keren bij Gera een opstelling gedaan ook als representant. Alles is met elkaar verbonden dat inzicht heeft mij heel veel gebracht, op het gebied van relatie en werk. Als ik getriggerd wordt in mijn relatie of op het werk, kan ik het duiden en er volwassen op reageren. Dat is een enorme winst voor mijzelf en voor mijn omgeving ;-) Gera begeleid de opstelling zeer vakkundig, straalt veel rust uit en zorgt voor een veilige sfeer. Brengt met humor wat lucht als het zwaar is, een glimlach door de tranen heen, maar altijd in een veilige setting. Bijzonder! 

Marcel

De opstellingen die ik heb meegemaakt bij Gera zijn allemaal indrukwekkend geweest. Het is magisch hoe tijdens een opstelling inzichten komen, niet alleen voor de vraagsteller maak ook als representant. Gera begeleid de opstelling rustig. Ze heeft oog voor iedereen die in het veld staat. Ze weet wat ze doet. Ze voelt intuïtief aan wat nodig is intuïtief aan wat nodig is en is daarin heel creatief.  Ook haar zorg voor en na een opstelling, heb ik als bijzonder prettig ervaren. Ze is betrokken.Dat alles bij elkaar maakt dat Gera de juiste persoon is als je een opstelling wilt ervaren.

Iris

Opstellingen bij Gera zijn fijn. Ze gaat samen met jou de diepte in, maar er is ook ruimte voor wat luchtigheid, op het juiste moment. Je komt thuis met veel inzichten die je verder helpen.
 

Patrick


Ik heb Gera leren kennen via een van haar workshops familieopstellingen. Ik heb meerdere opstellingen meegemaakt bij verschillende opstellers. De werkwijze van Gera heeft indruk gemaakt op mij, daar waar andere opstellers geneigd zijn suggesties te doen, blijft Gera puur en integer. Als ze het niet weet durft ze dat te benoemen en afstand te nemen, waardoor de opstelling als vanzelf weer in beweging kwam. Mooi en indrukwekkend om te zien. De opstelling die ik gedaan heb bij Gera heeft veel losgemaakt bij mij in positieve zin. Ik heb daarom nog wat individuele sessies gedaan bij Insig. Gera heeft met veel geduld in mijn eigen tempo laten inzien hoe oude patronen mij nu in de weg zaten om mij te ontwikkelen. Dit inzicht gaf de mogelijkheid los te komen van deze patronen, waardoor ik gegroeid ben.

Marieke


Ervaring met theater met een boodschap

Een geweldige gedachtensprong. Mensen attenderen op hun gedrag en gedragspatronen. Duidelijk gemaakt in mooi herkenbaar theater! Een echte aanrader....en eyeopener voor instellingen, bedrijven kortom voor heel veel gelegenheden ! Boek ze en of ga kijken !!!

Herman