Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

Referenties individuele trajecten

5 ★★★★★

Armanda

Altijd fijn bij Gera te zijn!

5 ★★★★★
Maart 2022

“Gera luistert heel goed en de feedback is altijd doordacht. De wedervragen die ze stelt laten mij niet alleen na denken over het antwoord, maar vaak zit ze op het juiste spoor en is het antwoord wat ik geef al bekend bij mezelf, maar ver weg gestopt.”

Sharon

4
Januari 2022

Ik voel dat het iets doet, ergens op een diepere laag en ik herken dat het nuttig is om naar het familiesysteem ed te kijken. De begeleiding verloopt gestructureerd en zelfs online werkt het heel goed

Rozemie

5
December 2021
De begeleiding verloopt gestructureerd en zelfs online werkt het heel goed
Gera is zeer betrokken en deskundig. Ze neemt de tijd, ze luistert, ze legt uit op een manier dat we het begrijpen, veroordeelt niet en ze denkt mee. En niet onbelangrijk, doordat ze zelf dingen heeft meegemaakt kan ze zich inleven in een ander en waardevolle inzichten geven. 

Micky

5
November 2021
Net als bij iedere sessie tot nu toe krijgt ijn beleving van het nu een ander perspectief waardoor er veranderingen ontstaan.

Ankie

De deur ging open, nergens een afstandelijke psycholoog. Ik stond tegenover een echt mens. Contact en veiligheid!

Met een kopje thee in een gezellige ruimte aan tafel kon ik mijn verhaal vertellen. De disharmonie van het gezin waarin ik ben geboren, afstand en negativiteit. Ook mijn huidige gezinssituatie bekijken.

We hebben gewerkt met een tafelopstelling met poppetjes die ik neerzette. Ieder poppetje stond symbool voor iemand. Door de plaats die ik het poppetje gaf kwamen we in gesprek.

Gera is een lief empathisch mens dat uit ervaring, door veel kennis en een hele goede intuïtie ziet wat er speelt. Door het verzetten van de poppetjes, verhelderen van de situatie en nog een aantal andere technieken helpt ze een verandering teweeg te brengen. Een directe verandering die lang blijft doorwerken. Geen trucjes om gedachtes een andere kant op te sturen. Een wezenlijke innerlijke verandering. Het ging meteen naar de kern, geen lange verhalen van wat er allemaal is gebeurt.

Ook gaf ze een aantal tips om beter in het leven te staan. Praktische dingen die een groot effect hebben. Waar gezinsleden gaan zitten aan tafel, wat voor rollen hebben de gezinsleden, hoe ga je om met je familie en bescherm je je grenzen.

Het is alsof niet ik alleen daar ben geweest, maar of heel mijn gezin is meegegaan. Toen ik thuis kwam was de energie anders, harmonischer. De leden van het gezin waar ik uit kom ben ik nog niet tegen gekomen, maar in mij is daar zoveel veranderd dat ik zeker weet dat dit echt is verbetert.vAnderhalf uur.... Zoveel resultaat.    Dank je wel Gera

Peter van Lith

De reden dat ik contact met Gera heb opgenomen voor een individuele sessie is dat ik fysieke klachten kreeg. Wanneer ik een keuze moest maken, ook al was het een kleine onbelangrijke keuze, ervaarde ik dat als een zware last. Het gaat dan bijvoorbeeld om keuzes over de kleur muurverf, het boeken van een vakantiehuisje en in het verleden zelfs het kiezen van een gerecht in een restaurant. Ik had altijd het gevoel dat ik 100% de juiste keuze moest maken. Mijn hoofd begreep heus wel dat het niet alles bepalend was, maar mijn lijf verkrampte: buikpijn, onrust en slapeloze nachten.  

Tijdens de sessie bij Gera hebben we een opstelling gedaan waardoor naar voren kwam dat ik keuzes ervaar als "leven-of-dood"-keuzes. Tijdens het voorgesprek stelde Gera gerichte vragen over mijn systeem.  Hierdoor kwamen we uit bij mijn opa. Zijn keuzes tijdens de oorlog waren letterlijk van leven of dood geweest. Tijdens de sessie heb ik de verantwoordelijkheid van deze keuzes weer bij hem teruggelegd.  Mijn mantra is: Ik maak keuzes in een veilige omgeving. 

Het verschil hierdoor is; dat ik, wanneer ik in de stress schiet bij een keuze, ik mijn stress serieus neem, door er even aandacht aan te geven en bijvoorbeeld mijn mantra te zeggen. Hierdoor ervaar ik veel minder het gevecht tussen mijn hoofd en de reactie van mijn lijf.  Dit geeft mij letterlijk verlichting. 

Gera is deskundig als systeem-therapeute. Ik heb meerdere sessies van haar mogen bijwonen en/of aan deel mogen nemen. Hierdoor heb ik haar ook diverse werkvormen en invalshoeken zien toepassen, steeds aansluitend bij de hulpvraag van dat moment. 

Gera is integer en geeft ruimte voor het proces.  Daarnaast heb ik haar  directheid, eerlijk zeggen wat ze ziet gebeuren, als prettig ervaren, want alleen een eerlijke spiegel geeft inzicht.  De nazorg die Gera biedt, zoals na een aantal dagen contact hebben om te horen hoe het gaat, geeft betrokkenheid aan.

Mendel  Gelderblom

Dankzij Gera heb ik heel wat stappen voorwaarts kunnen zetten, na een periode waarin ik met mezelf in de knoei zat en het niet meer alleen kon oplossen

Pieter

Dankzij Gera veel mooie inzichten gekregen!

Marieke 


Ik was vastgelopen in mijn eigen gedrag, ik gaf mijn grens niet aan liet over mij heen lopen. Wat mij aansprak was dat Gera mij  op een beeldend wijze liet zien hoe dat er uit zag. Een Eye-opener. Ik werd me bewust van mijn gedrag en waar dat naar te herleiden is. Waarom ik deed wat ik deed. Dat gaf mij zoveel inzicht en tools om los te laten. Ik heb een enorme persoonlijke omwenteling doorgemaakt. Dankzij de sessies bij Gera kan ik mijn grenzen aangeven. Ik ben blij dat ik het ben aangegaan. Ik raad Gera zeker aan. Zeker als je net als ik, een beelddenker bent. Gera kan jou gedrag visualiseren in beeld brengen, dat maakt indruk. Verder is ze doortastend, confronterend soms, maar altijd vanuit de juiste intentie.

Als mens is Gera betrokken, met een groot gevoel voor empathie maar ook humor. Ze is goed onderlegd en weet wat ze doet. 
Ze voelt goed aan als je ergens mee rond loopt of worstelt en maakt dit bespreekbaar. Ze is doortastend benoemd wat ze ziet dat maakt dat je tot inzichten komt waar je niet eerder aan hebt gedacht
Philinne
Mix een groot luisterend oor met een wolk van zorgzaamheid. Voeg hier een bron van inspiratie, een snufje kritische blik en humor aan toe. Wat je wil is wat je krijgt, puur en eerlijk, Gera!

Marij
 

Gera geeft je een veilig gevoel om tot jezelf te komen en in jezelf te kijken.
Mariëlle
De behandeling bij Gera werkt nog steeds door, de eerste tijd viel ik nog in mijn valkuil denken, daarna in mijn gevoel. Het blijft een prachtige uitdaging en zoals Gera zou zeggen; ‘catch yourself’  en dat doe ik regelmatig

Dank je wel lieve Gera

Edith 
 

Na reguliere behandelingen in verleden kwam ik door mijn burnout in contact met Gera. Waarbij ik inzicht kreeg in mijn familiesysteem en hoe ik vandaar uit nog steeds geen plek kon innemen. Dit te horen was een eye opener voor mij terwijl ik het onbewust wel wist. Door dit inzicht en d.m.v. een tafelopstelling met poppetjes kon ik een beeld vormen van mijn plek en deze plek uiteindelijk ook nemen. De onrust waar ik last van had is veranderd in rust veel meer rust. Gera heeft dit in korte tijd bij mij teweeg gebracht. Dank je wel Gera.

Kim

Gera is doortastend maar met vol respect, een warm mens. Ze komt snel tot de kern. In een paar sessies merkte ik al verschil, kwam ik los van oude patronen en leerde ik nieuwe 'gezonde' patronen aan.

Saskia

Gera is iemand die niet door blijft dromen maar echt de actie op zoekt en dat zorgt ervoor dat ze heel wat voor elkaar krijgt. Ze is doortastend, vraagt door. komt snel tot de kern en heeft een hele grote schat aan inzetbare werkvormen en methoden om jou verder te helpen in je ontwikkelproces. En dat alles op jouw tempo.  Gera is een fijn humoristisch persoon met twee benen op de grond die het leven goed kent. 

Elize

Ik heb de sessie bij Gera als bijzonder en helpend ervaren. 

Britta

Gera komt snel tot de kern, waardoor ik inzichten kreeg over onbewuste patronen die mij belemmerde in mijn dagelijks leven. Door deze inzichten kon ik de stap zetten oude patronen los te laten en deze om te zetten in gezond gedrag. Ik heb Gera als een warm mens ervaren, tegelijkertijd durft ze ook 'de moeilijke' dingen te benoemen, maar altijd met oog voor mij. Door naar mijn gezin van herkomst te kijken, werd voor mij helder waarom ik bepaalde dingen deed zoals ik ze deed. Ik ben anders tegen mijn ouders aan gaan kijken waardoor de band met hen is verbeterd.

Ellen