Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

INSIG Systeemtherapie

Familieopstellingen zijn dertig jaar geleden herontdekt door de Duitse psychotherapeut Bert Hellinger. Hij was als missionaris actief in Zuid-Afrika en maakte daar kennis met de familiebanden van de Zoeloes. Hij ontdekte dat gebeurtenissen binnen families generaties lang kunnen doorwerken en hoe belangrijk de onderlinge verhoudingen binnen families zijn.

 

Inzicht vormt de basis van systemisch werken met opstellingen. Inzicht in onderliggende patronen, inzicht in energieën tussen leden van het systeem en inzicht in de invloed van dat al op het eigen gedrag en de persoonlijke ontwikkeling en groei.

Inzicht is in het Afrikaans: ‘INSIG’.

INSIG Systeemtherapie gaat samen met jou op zoek naar inzicht in vastgeroeste patronen, waardoor je dagelijkse gedrag wordt beïnvloed. Waarom gedraag jij je zo? Wat zit hierachter? Deze vragen gaan we samen beantwoorden, zodat je waar je last van hebt, kunt ombuigen naar gedrag dat jou energie geeft.

 
 

Over Gera de Jong

Al sinds de basisschool ben ik gefascineerd door het mensen en hun gedrag, omdat ze zo verschillend en uniek zijn. Deze fascinatie vormt de rode draad in mijn leven.

Wat ik interessant vind aan mensen is wat hen beweegt, hoe ze zichzelf zien en naar anderen kijken. Het is boeiend te ontdekken hoe zij ieder op hun eigen manier omgaan met tegenslagen en teleurstellingen. Tevens beschikt ieder mens over een enorme veerkracht wanneer het leven tegenzit.

Vanuit mijn interesse in mensen heb ik in mijn loopbaan altijd gekozen voor mensgerichte beroepen. Ik heb ervaring in zowel het bedrijfsleven als in de zorg en kan me makkelijk bewegen in elk segment. Op dit moment ben ik naast zelfstandig Toegepast Psycholoog werkzaam bij 113Zelfmoordpreventie en Gevangenenzorg Nederland.

Toegepaste Psychologie

Mijn studie Toegepaste Psychologie heb ik in 2016 afgerond bij ISBW Hogescholen. In 2018 ben ik toegetreden tot de Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologen. Als geaccrediteerd Toegepast Psycholoog kijk ik samen met mijn cliënten naar mogelijkheden die leiden tot persoonlijke groei. Door de situatie met een open blik te benaderen, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten.

Ik benader de cliënt vanuit het systemisch werken. Hierbij kan ik gebruik maken van opstellingen.

Een opstelling is een ruimtelijke weergave van bijvoorbeeld je familie of de organisatie waarin je werkt. Een opstelling kan worden gedaan in een groep (met representanten) of individueel (met playmobil-poppetjes, vloerankers of andere elementen).

 
 

                                           

 

                                          KvKnr 70686963

Insig systeemtherapie
Copyright © 2018 Insig systeemtherapie
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren