Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 

Familieopstellingen

Voor meer informatie over opstellingen of een afspraak neem contact met mij op.

Contact

 

Wat zijn familieopstellingen?

Een familieopstelling is de analyse van het systeem waarvan jij deel uitmaakt. Hoe een systeem werkt is te vergelijken met een machine. Als alle schroefjes en knopjes van de machine goed zitten en in perfecte staat zijn, dan loopt de machine ‘gesmeerd’. Als er een defect is en de onderdelen niet goed meer met elkaar interacteren, dan ontstaan er belemmeringen voor de machine om te kunnen functioneren. Bij een opstelling wordt het probleemgebied van de machine onder de loep genomen. Alle onderdelen worden bekeken, hoe ze met elkaar in verbinding staan en welke invloed ze hebben op jouw gedrag.

Systeem

Voor ieder systeem waarvan jij deel uitmaakt, kunnen we samen een opstelling maken. Dat kan zijn een familieopstelling, een organisatieopstelling, een verenigingsopstelling, enzovoort. Ieder systeem kunnen we bestuderen op hoe het werkt, hoe de verbindingen en verhoudingen zijn tussen de personen uit dat systeem en welke onderliggende patronen er zijn die jouw gedrag beïnvloeden.

 
 

Theateropstellingen

Speciaal voor de theaterwereld doe ik theateropstellingen. Samen met het theatergezelschap gaan we de rollen uitdiepen op basis van het systeem dat zij samen vormen. Door een opstelling te maken, kunnen de acteurs en/of regisseur ervaren en voelen welke onderliggende processen en patronen aan het werk zijn tussen personages. Op deze wijze kunnen de acteurs zich optimaal inleven in hun rol.

Theateropstellingen zijn mogelijk met de acteurs of met alleen de regisseur op basis van het script.

                                           

aangesloten bij 

   

KvKnr 70686963

Insig systeemtherapie
Copyright © 2019 Insig systeemtherapie