0648642932          info@insig-systeemtherapie.nl        

Masterclass Ingrid Dykstra

Kinderen staan tegenwoordig behoorlijk onder druk.
Eén op de drie kinderen ervaart in het dagelijks leven stress.
Soms is het duidelijk waarom een kind vastloopt of niet goed functioneert. Maar dat geldt niet altijd. Soms is de oorzaak niet meteen duidelijk.

In situaties waarbij een kind niet goed lijkt te functioneren of opvallend gedrag laat zien. Kan het zinvol om vanuit een systemische blik naar het kind te kijken. Dus het kind niet als individu te zien maar als onderdeel van een groter geheel. De systemische benadering is samen met een familieopstelling een bijzonder krachtige methode. Die de dynamiek binnen een gezin op een positieve kan beïnvloeden. Door enkele systemische aanpassingen kan het kind tot rust komen en kind zijn.

Ben je ouder/verzorger of werk je als professional met kinderen en jongeren dan is de lezing/workshop kind uit  balans door Ingrid Dykstra zeker een aanrader.


Igrid is een zeer ervaren en internationale gerenommeerde gezins- en familietherapeute. Ze schreef twee boeken: ‘Kind en familielot’ en ‘Familieopstellingen met kinderen en jongeren’.
Ingrid werkt vanuit systemische principes en heeft een geheel eigen werkwijze ontwikkeld. En is gericht op korte, krachtige hulp.
Vaak komen cliënten of gezinnen met kinderen (van alle leeftijden) slechts eenmaal bij Ingrid voor een opstelling.
Tijdens de lezing 'kind uit balans' zal Ingrid dieper ingaan op de impact van het systeem op kinderen. 
Door middel van een oefening laat Ingrid de gasten de krachtige werking van systemisch werk ervaren✨.
Ook zal ze een opstelling doen zodat gasten haar bijzondere werkwijze kunnen zien. En de krachtige werking van een opstelling kunnen ervaren.

Deze lezing is n.a.v. mijn petitie die ik op 11.02.2020 ga aanbieden op het ministerie van VWS om aandacht te vragen bij de politiek voor de impact van het systeem op kinderen. Ik ben Ingrid Dykstra bijzonder dankbaar dat ze mijn petitie op deze manier wil ondersteunen. Tickets zijn verkrijgbaar via onderstaand contactformulier. kosten 17.50 incl. koffie/thee. 

Aanmelden Masterclass

hCaptcha

Overzicht workshops

 

 

Aangesloten bij 

 

Insig


     0648642932

  info@insig-systeemtherapie.nl

    70686963

Copyright © 2023 Insig