Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Toffe kans!

Lunch & Learn

Ben jij nieuwsgierig naar je familiesysteem?

Tijdens lunchtijd gaan we -vanwege de richtlijnen rondom corona online aan de slag met je familiesysteem.

Krijg inzicht in je familiesysteem

Door een Genogram (familiestamboom) uit te tekenen breng je,  je familie in kaart.
Generaties, relaties, belangrijke familiegebeurtenissen en de dynamiek van de familie worden op deze manier zichtbaar gemaakt.

Je krijgt inzicht in een aantal erfelijke gedragspatronen en problemen, zoals mentale of lichamelijke klachten, fysiek geweld, alcoholmisbruik enz. En hoe het familiesysteem nog steeds bewust of onbewust invloed heeft op jou.

Waardevol

Het is zeer waardevol bezig te zijn met je familiesysteem. En belangrijke gebeurtenissen en patronen in kaart te brengen.

Investering

Met een investering van slecht slechts 5,- euro krijg je inzicht in eigen gedrag en herken je bepaalde reacties op bepaalde gebeurtenissen. Het is een eerste mooie stap om -niet helpend- gedrag om te kunnen buigen naar positief en helpend gedrag.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Plan dan nu een lunch & learn in via: info@insig-systeemtherapie.nl