Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Familieopstellingen

Ben jij vastgelopen door belemmerende patronen in jouw onderbewustzijn en lukt het je niet deze te doorbreken?  Of voel je je niet gezien? Misschien kan een opstelling jou dan verder helpen. Ik organiseer workshops om kennis te laten maken met de werking van opstellingen. Heb je interesse neem dan contact op. Bij voldoende deelname wordt een workshop ingepland. 

Familieopstellingen gaan zeker niet alleen over familiekwesties. Het is een methodiek die je inzicht geeft in belemmerende gedragspatronen of overtuigingen, blokkades die je belemmeren het leven te leiden dat je graag zou willen. Een opstelling geeft inzicht hoe je vanuit liefde en loyaliteit verbonden bent met bestaande patronen vanuit het systeem van herkomst. Gezonde patronen maar ook belemmerende patronen die je weerhouden het leven te leiden dat je graag zou willen. Je innerlijk beeld zal verschuiven en vanuit liefde kun je loskomen van belemmerende patronen waardoor er daadwerkelijk een verschuiving plaatsvindt. Een familieopstelling werkt op een dieper niveau lang door.

Tijdens een familieopstelling kun je een vraag inbrengen, dit kan van alles zijn en hoeft niet perse betrekking te hebben op je familie. Zo kun je een vraag inbrengen als;

  • ik durf geen stappen te zetten m.b.t. mijn werk, relatie, gezondheid
  • ik ben bang om te falen,
  • ik heb last van gevoelens als schuld, angst, somberheid, afwijzing
  • in bepaalde situaties reageer ik heel heftig.

Als we je vraag helder hebben, bekijk ik als opsteller wie of wat er opgesteld wordt. Dit kan van alles zijn. Personen (familieleden) een gevoel (schuld/angst) een ziekte, (depressie, ADHD, buikpijn) zelfvertrouwen, zelfliefde, onzerheid, vrijheid enz.

De representanten nemen hun plaats in en vanaf die plek zijn zij in staat de onderliggende, emotionele en mentale structuur van het gevoel of de persoon die ze vertegenwoordigen te voelen en uit te dragen, te representeren.

Dynamieken die er spelen, verbindingen die er zijn komen op deze manier aan het licht. Ze geven je een dieper inzicht. Vaak wordt inzichtelijk dat de ballast, de blokkade of belemmering zijn oorsprong heeft vanuit jou familie van herkomst. En dat je patronen overgenomen hebt uit liefde en loyaliteit voor je familie. 

De kosten hiervoor voor het inbrengen van een vraag zijn € 75.  De kosten voor de representant zijn € 24,50,-  per representant.  Als je een representant meebrengt betaal je als representant €- 19,50.

Vind je de stap om mee te doen in een groep (nog) te groot kijk dan eens onder het kopje counseling voor een individuele opstelling. Ik kan je namelijk ook individueel prima begeleiden.

NIEUW

Wil je het hele jaar meedraaien als representant vraag naar de mogelijkheden van de strippenkaart .

Data familieopstellingen 2019

23.11.2019 13.00 -17.00 uur workshop familieopstellingen

Contact

Heb je interesse in 1 van mijn workshops meld je hier aan!

 

 

                                           

aangesloten bij 

   

KvKnr 70686963

Insig systeemtherapie
Copyright © 2020 Insig systeemtherapie