Mijn boek

ben ik op mijn eerste boek dat binnenkort uitkomt. 
Het voelt als een mijlpaal!
"In je hart nog een kind.”

Het schrijven van een boek is niet alleen een proces van schrijven. Het is een innerlijk proces van leren, van openstellen en vertrouwen. Ik ben dankbaar voor het proces en de groei die ik tijdens het schrijven heb doorgemaakt. Als volwassene lopen we geregeld tegen belemmeringen of moeilijkheden aan. In het werk, in relaties, in familieverband, in onszelf. Vaak zijn die onbewuste overtuigingen en belemmerende gedragingen te herleiden op ons familiesysteem. De dingen die ons triggeren zijn dezelfde moeilijkheden waar we als kind mee te maken hadden.De manier waarop we er toen mee omgingen, bepalen onze reacties nu. In ons hart blijven we namelijk altijd het kind dat we waren. Deze gedragspatronen blijven zich herhalen tot we ze bewust worden en ze aankijken. Pas als we leren om het kind in ons te geven wat het ten diepste nodig heeft, kunnen we heel worden. En voluit gaan leven.

‘In je hart nog een kind’ is een boek dat je meeneemt door de verschillende dynamieken die ontstaan in je gezin van herkomst en laat zien hoe gedragspatronen ontstaan die je iedere dag onbewust beïnvloeden. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt geïllustreerd hoe dat zijn uitwerking kan hebben in ons dagelijks leven.

Het boek reikt ook tips en oefeningen aan hoe je hiermee om kunt gaan en het patroon kunt doorbreken. 
Uniek aan het boek is dat het beschrijft hoe de systemische dynamieken invloed hebben gehad op onze ontwikkeling en hoe het ons gevormd heeft.

Speciaal voor het boek heeft Tanja Helderman van Taallig een gedicht geschreven passen bij de cover en de content van het boek. 

Boeklancering

Op 3 juni 2021 vond de online boeklancering plaats in Café de Burgemeester in Waalwijk.

Samen met 112 mensen die online aanwezg zjn geweest heb ik de geboorte van mijn boek gevierd. 

Met gastsprekers

Marianne Hamerlinck-Lourens eindredacteur
Twee clienten vertellen hun ervaringen met systemisch werk.
TAALig - Tanja Helderman die het gedicht voorlas dat zij heeft geschreven speciaal voor mijn boek. 


Langstraat TV was ook aanwezig en maakte onderstaande reportage

Wat zeggen anderen over het boek

Boek bestellen

Je kunt een gesigneerd expemplaar van het boek bestellen voor 22,50 incl. verzendkosten

hCaptcha