Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Tarieven

Intakegesprek                                                                 € 90-       

(1,uur)   

Counseling                                                                      €  95-

(1,uur)                                                                                                      

Mediation gesprek                                                        €  135-

(1,5 uur incl. telefonische voorgesprekken en follow up)                             

Online training In je hart nog een kind                  €  39,-

5 weken lang dagelijk aan de slag met opdrachten

meditaties en visualisaties. Gebasseerd op mijn boek

Individuele opstelling                                                €  179-

2 uur (incl telefonisch voorgesprek en follow up)                                              
 

Traject Het roer om                                                      €  680-

5 sessies 1,5 uur incl innerlijk kind meditatie en visualisaties.                       


Traject Het roer om en houd koers                        €  135-

  8 sessies 1,5 uur incl innerlijk kind en overvloed

meditaties en visualisatie

 

Jaartraject naar de kern                                              € 1.366-

Traject 10 sessie 1,5 uur

incl. meditaties en visualisaties innerlijk kind en overvloed                        

 10 sessies 1,5 uur
 

 Telefonisch consult                                                      € 40,-


(half uur)


Skype consult                                                                    € 40,-


(half uur)

 
Digitale ondersteuning op maat                               op aanvraag

Meer info over de trajecten en individuele opstellingen zie onder aanbod

Digitale counseling

Bij regelmatig gebruik van counseling is digitaal contact/nazorg per Whatsapp of mail inbegrepen.

Wanneer een sessie niet door kan gaan, dient deze minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd, graag telefonisch of per mail. In andere gevallen wordt de voor u of uw kind gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Outdoor counseling 

Ik bied ook consulten aan waarbij we de natuur in trekken en tijdens een wandeling een gesprek hebben. Voordelen van outdoor-counseling is. door beweging kun je helderder en frisser denken. Tijdens een wandeling is er minder oogcontact, dit is minder confronteren. Dit kan voor een cliënt , of het bepreekbaar maken van moeilijke thema's prettig zijn. Bij voorkeur werk ik afwisselend met outdoor counseling. 

Afmeldingen

Alle consulten zijn op afspraak. Kan een afspraak niet doorgaan? Laat dit minimaal 24 uur van tevoren weten. Bij tijdige afzegging hoef ik de afspraak niet in rekening te brengen.

Vergoeding

Zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor Toegepaste Psychologie helaas niet. vanuit het basispakket.  Er zijn verzekeraars die vanuit het aanvullende pakket wel vergoeden. Een check bij jouw zorgverzekeraar kan zeker geen kwaad. Binnen de huidige wetgeving kan begeleiding van een Toegepast Psycholoog voor bijvoorbeeld uw kind als activerende begeleiding worden betaald uit het Persoonsgebonden Budget (PGB) of via de gemeente (WMO)

Mogelijkheden tot vergoeding coaching

Of en tot welke hoogte coaching wordt vergoed is van diverse factoren en situatie afhankelijk. Een aantal mogelijkheden staan hieronder weergegeven. Tijdens ons vrijblijvende en gratis kennismakingsgesprek kunnen we bekijken hoe we jouw coachingstraject gaan inrichten. Op basis van dit gesprek stel ik een coachplan en offerte op.

Werkgever

Steeds meer werkgevers zien dat coaching bij kan dragen aan de persoonlijke/professionele ontwikkeling van hun medewerker of ter preventie van burn-out klachten. Vaak is vergoeding mogelijk vanuit het opleiding –en/of ontwikkelingsbudget. Het spreekt voor zich dat ik je graag adviseer en ondersteun in het gesprek met de werkgever. Wanneer het wenselijk is, ga ik ook graag het gesprek met de werkgever aan om het traject en de offerte toe te lichten.

Bij re-integratietrajecten bestaat soms ook de mogelijkheid voor de werkgever, om na overleg met de bedrijfsarts, het coachtraject te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.

Met klem wil ik benadrukken dat, wanneer een traject door een werkgever wordt vergoed, dit absoluut niet wil zeggen dat de inhoud van het traject met de werkgever wordt gedeeld. Dit is iets tussen jou en mij. Onze gesprekken worden volledig vertrouwelijk gevoerd. Wat inhoudelijk gedeeld wordt met anderen is aan jou en niemand anders.

Belastingaftrek kosten voor coaching

Particulier

Coaching wordt door de Belastingdienst gezien als studiekosten Er moet wel aan een aantal voorwaarden worden voldaan, check daarvoor de website van de Belastingdienst: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/mag-ik-mijn-studiekosten-aftrekken

Zelfstandig ondernemer

De kosten voor een coachingstraject zijn als bedrijfskosten aftrekbaar. Check voor alle informatie de website van de Belastingdienst: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/ondernemers/ondernemers

LET OP: Insig geeft geen garantie op de toepasbaarheid van de belastingregels. Iedere situatie is anders en dient door jou zelf beoordeeld te worden. Insig wijst hier enkel en alleen op de eventuele mogelijkheden die er bestaan. Een check bij boekhouder, belastingadviseur of belastingdienst raad ik ter zeerste aan.

UWV

Als je bijvoorbeeld een WW uitkering ontvangt, kun je bij jouw contactpersoon van het UWV informeren naar eventueel beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Voor meer informatie kun je ook de website van het UWV checken.