Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Tarieven

Kennismakingsgesprek (telefonisch) is kosteloos.

Duur

Tarief (incl BTW)

Intakegesprek (1,5 uur)

€90-

Counseling (1 uur) 

75,-

Mediation gesprek

(1,5  uur)

€115-

Telefonisch consult (half uur)

€30,-

Skype consult (half uur)

€30,-

Digitale ondersteuning op maat

op aanvraag

Digitale counseling

Bij regelmatig gebruik van counseling is digitaal contact/nazorg per Whatsapp of mail inbegrepen.

Wanneer een sessie niet door kan gaan, dient deze minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd, graag telefonisch of per mail. In andere gevallen wordt de voor u of uw kind gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Outdoor counseling 

Ik bied ook consulten aan waarbij we de natuur in trekken en tijdens een wandeling een gesprek hebben. Voordelen van outdoor-counseling is. door beweging kun je helderder en frisser denken. Tijdens een wandeling is er minder oogcontact, dit is minder confronteren. Dit kan voor een cliënt , of het bepreekbaar maken van moeilijke thema's prettig zijn. Bij voorkeur werk ik afwisselend met outdoor counseling. 

Afmeldingen

Alle consulten zijn op afspraak. Kan een afspraak niet doorgaan? Laat dit minimaal 24 uur van tevoren weten. Bij tijdige afzegging hoef ik de afspraak niet in rekening te brengen.

Vergoeding

Zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor Toegepaste Psychologie helaas niet. vanuit het basispakket.  Er zijn verzekeraars die vanuit het aanvullende pakket wel vergoeden. Binnen de huidige wetgeving kan begeleiding van een Toegepast Psycholoog voor bijvoorbeeld uw kind als activerende begeleiding worden betaald uit het Persoonsgebonden Budget (PGB).