Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Mediation

Soms zijn de spanningen zo hoog opgelopen dat bemiddeling nodig is. Of dit nu is tussen; partners of tussen ouders en een kind. 

Emoties als boosheid, verdriet, angst, frustraties staan in de weg en maken het bijna onmogelijk om elkaar nog te begrijpen of dichter tot elkaar te komen. Juist bij een familieband of in een relatie. 

Vanuit loyaliteit met de ander lukt het maar niet de pijn te benoemen. Uit angst de ander te kwetsen, waardoor het contact minimaal is oppervlakkig of afstandelijk. In het contact gaat de communicatie moeizaam en lukt het maar niet nader tot elkaar te komen. In het ergste geval is zelfs het contact verbroken.

Terwijl diep van beide partijen niets liever willen dan weer met elkaar in verbinding te komen. Maar men weet simpelweg niet hoe? 

Mediation is enorm helpend, doordat er lucht komt en wederzijds begrip, vaak al na éé geprek ontstaat er ruimte om met elkaar zelfstandig te volgende stappen te kunnen maken. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou en je dierbaren vul hieronder het contactformulier in, dan neem ik contact met je op om jouw individuele mogelijkheden te bespreken.