Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Het roer om en houd koers

Het is tijd dat jij op de eerste plaats komt! Dat jij jezelf kunt ontwikkelen naar de beste versie van jezelf. Zonder je druk te hoeven maken om anderen. Je weet wat ik bedoel. Je talent inzitten voor dat wat jij belangrijk vindt. Want er zit zo veel meer in je dan dat je nu kunt laten zien. Het is tijd voor een nieuwe start, misschien weet je al wat je wilt, maar ben je onzeker over hoe en bang om die start te maken.

In 8 sessies kom je tot de ontdekking wie je bent en wat je allemaal kunt. Je ontdekt dingen die je wellicht niet voor mogelijk had gehouden. Ik help je op jezelf te vertrouwen, om de volgende stap te zetten. Het durven aanpakken en ook loslaten van die zware rugzak vol overtuigingen, verantwoordelijkheden en opgelegde regeltjes. Zodat er ruimte komt voor positieve en fijne dingen. Vervolgens gaan we inzoomen op die positieve dingen, op je talenten wat is je verlangen, je grootste wens. En hoe kun je die waarmaken? Niet alleen het roer gaat om, we gaan koers bepalen en houden. 

Want hé, dit is jouw leven. Jij staat aan het roer!  

Zonder oordeel en in een veilige setting gaan we samen jouw uitdagingen aan. Je hoeft het niet langer alleen te doen. En aan het eind van het traject ben je verwonderd over het resultaat. Dat beloof ik je.

Aan het einde van het traject:

  •  Ben jij die fijne partner en vriendin, die eerst goed voor zichzelf zorgt en daarmee ook voor hen. Daarin maak jij een gezonde afweging voordat je iets toezegt en doe je alleen de dingen waar jij zelf ook achter staat.

  • Voel jij je écht sterk, want je weet waar jouw kracht ligt. Je pakt de taken en klussen op die bij je passen, maar niet meer dan je aan kunt. Wel de buurtbarbecue, maar het uitje naar de Efteling mag een ander organiseren.

  • Geef je aan als iets je even te veel wordt, of als je je ergens onzeker over voelt. Dat laten zien en je toch niet klein voelen: wauw, wat voel je dán je kracht!' 

  • Maakt je hart een sprongetje, als iemand je een compliment geeft en zeg je vanuit je hart; Dank je wel! Waardeer je het als iemand je helpt, zonder daar meteen iets voor terug te moeten doen. Het voelt fijn om dingen samen te doen.

  • Vind je het fijn even je hart te luchten en je gevoel te delen bij je partner je vriendin of een collega als jij een off-day hebt. Lekker even stoom afblazen, zoals de ander dat ook bij jou mag doen. Even die arm om je schouder. Je bent dankbaar dat er mensen zijn waar je bij terecht kunt.

  • Je laat je leiden door een positief stemmetje in je hoofd. Dat je stimuleert, motiveert en waardeert. Deze stem geeft je zelfvertrouwen en lef om de stappen te zetten die je graag wilt zetten. Altijd met een gezonde dosis reflectie.

  • Steek jij je tijd en energie in de dingen die jij belangrijk vindt. Waar jij een passie voor hebt. Dit zorgt ervoor dat jij energie krijgt van de dingen die je doet. 

  • Leid jij je eigen leven dat geeft je een diep gevoel van geluk. Jij hebt een duidelijk doel voor ogen. Jij bepaalt de koers en verandert alleen van koers als jij dat zelf wilt. ·

Het traject bestaat uit:

8 sessies van 1,5 uur verspreid over 3 maanden
wekelijks een contactmoment per mail/app
Opstellingen met poppetjes en vloerankers 

Inclusief twee familieopstellingen waar je als representant mee mag doen.                                                                                                                                                                                                                                Praktische oefeningen en visualisaties en waanzinnige meditaties om thuis mee aan de slag te gaan

De investering voor dit waardevolle traject is 1.089,- 

Met de mogelijkheid in 3 termijnen van 340- te betalen. Het is mogelijk een gedeelte van de kosten af te trekken van de belasting. Ook zijn werkgevers vaak bereid geheel of gedeeltelijk bij te dragen in de kosten. Indien je een pgb hebt (wlz of jeugdwet) is vergoeding ook mogelijk.

Flexibele counseling


Het is mogelijk om een consult in te plannen in de avonduren en of weekend.

Afzeggingen

Alle sessies zijn op afspraak. Kan een afspraak niet doorgaan? Laat dit minimaal 24 uur van tevoren weten. Bij tijdige afzegging hoef ik de afspraak niet in rekening te brengen.

.